Groep 8

Het laatste jaar van de basisschool breekt aan: een belangrijk jaar, waarin nog steeds heel hard wordt gewerkt! De kinderen maken dit jaar een aantal belangrijke toetsen: ten eerste de drempeltoets, vervolgens de NIO, tussendoor de Cito-toetsen en in april wordt de eindtoets, de IEP, afgenomen. Onder andere met behulp van deze toetsen wordt het advies voor het vervolgonderwijs gemaakt. We vinden het belangrijk om de kinderen goed voor te bereiden op deze toetsen en maken hier dan ook echt vieringen van! Zo is het niet alleen een spannend moment, maar ook een moment om naar uit te kijken.
Omdat de kinderen al bijna naar de middelbare school gaan, zullen we in de loop van het jaar ook verschillende middelbare scholen bezoeken, zodat de kinderen straks, samen met hun ouders, de juiste keuze kunnen maken.
De laatste maanden van het jaar staan in het teken van de musical en natuurlijk het kamp, om vervolgens afscheid van elkaar te nemen!

Veronie Hermsen: maandag, vrijdag.
Kimberly Westerdijk: dinsdag, woensdag, donderdag.